Προϊόντα

FEG Lubricants

Δίχρονων Κινητήρων

MOTORCYCLE SYNTHETIC 2T

Συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό δίχρονων κινητήρων. Εξασφαλίζει την λίπανση και την προστασία κατά των φθορών. Μείωση των εκπομπών καπνού και προστασία κατά της προανάφλεξης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κυβισμού αερόψυκτους και υδρόψυκτους δίχρονους κινητήρες με σύστημα injection ή premix. Κατάλληλο για χρήση αμόλυβδης βενζίνης ή μη. Η αναλογία ανάμιξης καύσιμου λιπαντικού καθορίζεται από τον κατασκευαστή της μηχανής, η συνήθης αναλογία είναι 2%. Υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις όλων των μεγάλων κατασκευαστών μοτοσυκλετών Piaggio, Aprillia, Honda, Yamaha, Gilera και όλες τις διεθνείς προδιαγραφές.

Προδιαγραφές:

API TC, JASO FD, ISO -L-EGC, PIAGGIO EXAGON

MOTOR 2T για αλυσοπρίονα

Υψηλής τεχνολογίας, άκαπνο λιπαντικό δίχρονων κινητήρων. Προσφέρει υψηλό επίπεδο λίπανσης και ελαχιστοποίηση των φθορών και προαναφλέξεων. Καίγεται χωρίς να αφήνει κατάλοιπα διατηρώντας το σύστημα εξαγωγής καθαρό. Ιδανικό για τα αλυσοπρίονα. Συνήθης αναλογία ανάμιξης λιπαντικού στο καύσιμο: 2%.

Προδιαγραφές:

API TC, JASO FD, ISO-L-EGC, PIAGGIO EXAGON

MARINE TCW3

Συνθετικής τεχνολογίας άκαπνο λιπαντικό δίχρονων εξωλέμβιων κινητήρων. Καλύπτει την προδιαγραφή TC-W3 και τις απαιτήσεις των κατασκευαστών Jonshon, Tohatsu, Yamaha, Mariner, Mercury, Evinrude. Κατάλληλο για εξωλέμβιες μηχανές injection, τζετ σκι και για υδρόψυκτους κινητήρες. Συνιστώμενη αναλογία ανάμιξης με την βενζίνη 1:50.

Προδιαγραφές:

NMMA TCW-3

MIX 2T

Ορυκτέλαιο για αερόψυκτους δίχρονους κινητήρες μοτοσυκλετών. Εμποδίζει το σχηματισμό επικαθίσεων στο έμβολο εξασφαλίζοντας ομαλή λειτουργία.

Προδιαγραφές:

API TC, JASO FC