Προϊόντα

FEG Lubricants

Ειδικά Καθαριστικά

CHAIN LUBE

Υψηλής ποιότητας, κολλώδες λιπαντικό, ειδικά σχεδιασµένο για τη λίπανση της
καδένας και του τροχού των αλυσοπρίονων. Παρασκευάζεται από υψηλού δείκτη
ιξώδους βασικό λάδι, ειδικό κολλώδες συστατικό και πρόσθετα κατά της οξείδωσης
και της φθοράς. Είναι, επίσης, κατάλληλο για την καδένα άλλων µηχανηµάτων, όπως
µοτοσυκλέτες, χορτοκοπτικές µηχανές και γεωργικού εξοπλισµού.

ΛΑΔΙ ΑΝΤΛΙΑΣ ΚΕΝΟΥ ΑΡΜΕΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ- MILKING OIL

Ειδικό συνθετικό λιπαντικό κατάλληλο για την λίπανση της αντλίας κενού των αρμεκτικών μηχανών όλων των τύπων. Εμπλουτισμένο με ειδικά πρόσθετα για τον καθαρισμό και την συντήρηση των αντλιών κενού.

Προδιαγραφές:

DIN 51524, part 2 and 3 (HLP, HVLP), AFNOR NF E 48-603 (HM, HV), SIS SS 155434, VDMA 24318, Hoesch HWN 2333, Thyssen TH N-256132, CETOP RP 91 H (HM, HV), U.S. Steel 126, 127 and 136, Sperry Vickers M-2950-S and I-286- S, Denison Filterability TP 02100

AIRTOOL

Πρωτογενές ορυκτέλαιο μηχανημάτων πεπιεσμένου αέρα και ελαιοραβδιστικών.

DOT 4

Υγρό φρένων με βάση τον γλυκοαιθέρα ενισχυμένο με ειδικά πρόσθετα για τέλεια λειτουργία του συστήματος φρένων. Ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στην περίπτωση μόλυνσης του υγρού από νερό.

Προδιαγραφές:

FMVSS Νο 116 DOT-4, SAE J 1704, ISO 4925 Class 4, JIS K2233

WINTER SCREENWASH

Καθαριστικό υγρό για το παρµπρίζ του αυτοκινήτου µε αντιπαγωτικές ιδιότητες. Αφαιρεί αποτελεσµατικά σκόνη, ρύπους και υπολείµµατα εντόµων χωρίς να αφήνει στίγµατα.

Προδιαγραφές:

Διαλύεται µε νερό στο δοχείο των υαλοκαθαριστήρων. Συνίσταται η χρήση απιονισµένου νερού

SUMMER SCREENWASH

Καθαριστικό υγρό για το παρµπρίζ του αυτοκινήτου µε αντιπαγωτικές ιδιότητες. Αφαιρεί αποτελεσµατικά σκόνη, ρύπους και υπολείµµατα εντόµων χωρίς να αφήνει στίγµατα.

Προδιαγραφές:

Διαλύεται µε νερό στο δοχείο των υαλοκαθαριστήρων. Συνίσταται η χρήση απιονισµένου νερού

ΣΑΠΟΥΝΕΛΑΙΟ - METAL WORKING FLUID

Γενικής χρήσης γαλακτοποιούμενο υγρό κοπής, το οποίο, όταν αναμιχθεί με το νερό, δημιουργεί άσπρο γαλάκτωμα. Είναι ενισχυμένο με βακτηριοκτόνα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σταθερότητα του γαλακτώματος. Κατάλληλο για γενικού τύπου διεργασίες κοπής μίας ευρείας γκάμας κραμάτων χάλυβα, ή μη, όπου η ψύξη του μετάλλου είναι απαραίτητη κατά τη διεργασία. Το προϊόν πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό μέρος.

Χρήση:

Η συνήθης αναλογία ανάμιξης λιπαντικού με νερό είναι 5%. Πάντα, το λάδι πρέπει να προστίθεται στο νερό και όχι το αντίστροφο.

THERMO OIL-ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ SAE 30

Λιπαντικό προηγμένης σύνθεσης με εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα, που χρησιμοποιείται ως μέσον ιδιαίτερα υψηλών ρυθμών μεταφοράς θερμότητας. Είναι κατάλληλο για κλειστά συστήματα και ψυκτικά κυκλώματα σε κάθε είδους βιομηχανική χρήση (επεξεργασία ασφάλτου, χημικά, χάρτου κ.λ.π) που λειτουργούν μεταξύ -10℃ και 300 ℃.

Adblue

Μη τοξικό υδατικό διάλυμα, αποτελούμενο από ουρία υψηλής καθαρότητας και απιονισμένο νερό. Το διάλυμα χρησιμοποιείται σε οχήματα βαρέως τύπου, όπως λεωφορεία, φορτηγά και σε μερικά επιβατικά οχήματα με πετρελαιοκινητήρα, εξοπλισμένα με σύστημα SCR. Είναι άχρωμο, βιοδιασπώμενο, υδατοδιαλυτό και κρυσταλλώνεται στους -11°C.