Προϊόντα

OPTIMUS LUBRICANTS

Ειδικά Προϊόντα

CHAIN LUBE SAE 30

Υψηλής ποιότητας, κολλώδες λιπαντικό, ειδικά σχεδιασμένο για τη λίπανση της καδένας και του τροχού των αλυσοπρίονων. Παρασκευάζεται από υψηλού δείκτη ιξώδους βασικό λάδι, ειδικό κολλώδες συστατικό και πρόσθετα κατά της οξείδωσης και της φθοράς. Είναι, επίσης, κατάλληλο για την καδένα άλλων μηχανημάτων, όπως μοτοσυκλέτες, χορτοκοπτικές μηχανές και γεωργικού εξοπλισμού.

ΛΑΔΙ ΑΝΤΛΙΑΣ ΚΕΝΟΥ ΑΡΜΕΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ- MILKING OIL

Ειδικό συνθετικό λιπαντικό κατάλληλο για την λίπανση της αντλίας κενού των αρμεκτικών μηχανών όλων των τύπων. Εμπλουτισμένο με ειδικά πρόσθετα για τον καθαρισμό και την συντήρηση των αντλιών κενού.

Προδιαγραφές:

DIN 51524, part 2 and 3 (HLP, HVLP), AFNOR NF E 48-603 (HM, HV), SIS SS 155434, VDMA 24318, Hoesch HWN 2333, Thyssen TH N-256132, CETOP RP 91 H (HM, HV), U.S. Steel 126, 127 and 136, Sperry Vickers M-2950-S and I-286- S, Denison Filterability TP 02100

AIRTOOL

Πρωτογενές ορυκτέλαιο μηχανημάτων πεπιεσμένου αέρα και ελαιοραβδιστικών.

DOT 4

Συνθετικής βάσης υγρό φρένων ενισχυμένο με ειδικά πρόσθετα για τέλεια λειτουργία του συστήματος φρένων. Ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στην περίπτωση μόλυνσης του υγρού από νερό.

Προδιαγραφές:

FMVSS 116:DOT-4 SAE :J 1703/SAE J 1704, ISO 4925

WINTER SCREENWASH

Καθαριστικό υγρό για το παρμπρίζ του αυτοκινήτου με αντιπαγωτικές ιδιότητες. Αφαιρεί αποτελεσματικά σκόνη, ρύπους και υπολείμματα εντόμων χωρίς να αφήνει στίγματα.

Χρήση:

Διαλύεται με νερό στο δοχείο των υαλοκαθαριστήρων. Συνίσταται η χρήση απιονισμένου νερού.

SUMMER SCREENWASH

Ισχυρό καθαριστικό για το παρμπρίζ του αυτοκινήτου με ευχάριστο άρωμα. Αφαιρεί αποτελεσματικά σκόνη, ρύπους και υπολείμματα εντόμων χωρίς να αφήνει στίγματα.

Χρήση:

Διαλύεται με νερό στο δοχείο των υαλοκαθαριστήρων.Συνίσταται η χρήση απιονισμένου νερού.

ΣΑΠΟΥΝΕΛΑΙΟ- METAL WORKING FLUID

Γενικής χρήσης γαλακτοποιούμενο υγρό κοπής, το οποίο, όταν αναμιχθεί με το νερό, δημιουργεί άσπρο γαλάκτωμα. Είναι ενισχυμένο με βακτηριοκτόνα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σταθερότητα του γαλακτώματος. Κατάλληλο για γενικού τύπου διεργασίες κοπής μίας ευρείας γκάμας κραμάτων χάλυβα, ή μη, όπου η ψύξη του μετάλλου είναι απαραίτητη κατά τη διεργασία. Το προϊόν πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό μέρος.

Χρήση:

Η συνήθης αναλογία ανάμιξης λιπαντικού με νερό είναι 5%. Πάντα, το λάδι πρέπει να προστίθεται στο νερό και όχι το αντίστροφο.

THERMO OIL-ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ SAE 30

Λιπαντικό προηγμένης σύνθεσης με εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα, που χρησιμοποιείται ως μέσον ιδιαίτερα υψηλών ρυθμών μεταφοράς θερμότητας. Είναι κατάλληλο για κλειστά συστήματα και ψυκτικά κυκλώματα σε κάθε είδους βιομηχανική χρήση (επεξεργασία ασφάλτου, χημικά, χάρτου κ.λ.π) που λειτουργούν μεταξύ -10℃ και 300 ℃.

Adblue

Μη τοξικό υδατικό διάλυμα, αποτελούμενο από ουρία υψηλής καθαρότητας και απιονισμένο νερό. Το διάλυμα χρησιμοποιείται σε οχήματα βαρέως τύπου, όπως λεωφορεία, φορτηγά και σε μερικά επιβατικά οχήματα με πετρελαιοκινητήρα, εξοπλισμένα με σύστημα SCR. Είναι άχρωμο, βιοδιασπώμενο, υδατοδιαλυτό και κρυσταλλώνεται στους -11°C.