Προϊόντα

Wünscher

Καθαριστικά

W-7043: Brake & Part Cleaner 12x600ml ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ

Το καθαριστικό φρένων και εξαρτημάτων καθαρίζει και απολιπαίνει εξαρτήματα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας. Προορίζεται κυρίως για φρένα, συμπλέκτες, κιβώτια ταχυτήτων και για εργασίες συναρμολόγησης και επισκευής. Αφαιρεί λεκέδες λαδιού και λίπους από επενδύσεις δαπέδων, υφάσματα και ρούχα.

W-7044: CARB & INJECTOR CLEANER 12x650ml ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ

Είναι ένας υψηλής απόδοσης συνδυασμός διαλυτών πολλαπλών χρήσεων που αφαιρεί κάθε είδους επικαθίσεις που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν από τις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες του καρμπυρατέρ, τις βαλβίδες πεταλούδας και τους εγχυτήρες χωρίς αποσυναρμολόγηση. Καθαρίζει αποτελεσματικά όλες τις πολύ λερωμένες γυμνές μεταλλικές επιφάνειες. Ουδέτερο προς πλαστικό PA66. Διαλύει τα περισσότερα πλαστικά, καουτσούκ και βαφή αυτοκινήτων. Αυτό το προϊόν εφαρμόζεται σε δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες χωρίς αισθητήρα οξυγόνου και καταλύτη.

W-7051: CONTACT CLEANER SMART 12x400ml ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΑΦΩΝ

Το καθαριστικό επαφής είναι ένας συνδυασμός ειδικών διαλυτών και δραστικών ουσιών για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό και απολίπανση μολυσμένων και διαβρωτικών ηλεκτρικών επαφών οποιουδήποτε τύπου. Το προϊόν προορίζεται για επισκευή και συντήρηση ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών οχημάτων, ηλεκτρικών επαφών, συνδέσεων βύσματος, ακροδεκτών, διανομέων ανάφλεξης, διακοπτών, επαφών μπαταρίας, εξοπλισμού ήχου αυτοκινήτου κ.λπ. Εντελώς ουδέτερο απέναντι στα πλαστικά, το καουτσούκ και τις λάκες.

W-7734: DPF Foam Cleaner 12x450ml Καθαριστικό αφρού DPF

Το DPF Foam Cleaner έχει σχεδιαστεί για να αποκαθιστά την απόδοση και να διορθώνει δυσλειτουργίες που προκαλούνται από φραγμένα φίλτρα σωματιδίων ντίζελ. Ειδικά τα οχήματα που κινούνται κυρίως σε σύντομες διαδρομές και τα οχήματα πόλης επηρεάζονται από προβλήματα με φραγμένα φίλτρα σωματιδίων ντίζελ. Καθαρίζει και αποκαθιστά την πλήρη ικανότητα ροής του φίλτρου. Χαλαρώνει και απομακρύνει τις εναποθέσεις άνθρακα και τέφρας που συσσωρεύονται στο φίλτρο. Εξασφαλίζει βέλτιστο χειρισμό του οχήματος, απόδοση κινητήρα και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Δεν είναι εύφλεκτο. Ουδέτερη σύνθεση χωρίς τέφρα και μέταλλα. Εξατμίζεται χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Για κινητήρες ντίζελ επιβατικών αυτοκινήτων με φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF/FAP).