Προϊόντα

Wünscher

Λιπαντικά

W-7040: M-40 Antirust Multilubricant SMART 12x400ml ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ- ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΚΟ

Λιπαίνει, καθαρίζει και αποτρέπει τη διάβρωση σε όλες τις επιφάνειες καθώς και στα κινούμενα μέρη.
Μετατοπίζει την υγρασία, διαλύει τη σκουριά και τη ρύπανση, αποτρέπει βραχυκυκλώματα και ρεύματα διαρροής, προστατεύει τις επιφάνειες από τη διάβρωση και εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των κινούμενων μερών. Έρχεται με μια εύχρηστη έξυπνη κεφαλή ψεκασμού.
Είναι ουδέτερο προς τις επιφάνειες από καουτσούκ, πλαστικό, βερνίκι και μέταλλο.

W-7041: Quick Rust Remover 12x450ml ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ

Έχει εξαιρετικές ιδιότητες κατά της τριβής.
Έχει σχεδιαστεί για ευρεία χρήση σε όλους τους κινούμενους μηχανισμούς συναρμολόγησης. Χάρη στους γρήγορα διεισδυτικούς διαλύτες και τα λεπτά λιπαντικά που περιέχονται στη σύνθεση, διαλύει τη σκουριά από τις συνδέσεις με σπείρωμα μέσα σε δευτερόλεπτα. Αυτό το προϊόν δεν βλάπτει τις επιφάνειες από καουτσούκ και πλαστικό.

W-7052: Silicone Spray 12x450ml ΣΠΡΕΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Το σπρέι σιλικόνης είναι ένας παράγοντας απελευθέρωσης χωρίς ορυκτέλαια, χωρίς γράσο, λιπαντικό και προστατευτική επίστρωση που βασίζεται σε σιλικόνες διαλυμένες σε διαλύτες χωρίς χλώριο.
Προστατεύει, λιπαίνει και μονώνει όλες τις επιφάνειες μέσω μιας διαφανούς, μόνιμης προστατευτικής μεμβράνης.

W-7053: Spray Grease White lithium grease 12x450ml ΛΕΥΚΟ ΓΡΑΣΟ ΛΙΘΙΟΥ

Για συνθήκες σκονισμένης λειτουργίας, με εξαιρετικές ιδιότητες χαμηλής και υψηλής θερμοκρασίας, εξαιρετική διείσδυση και αντιδιαβρωτική προστασία. Τα εξαρτήματα λευκού ξηρού λιπαντικού προστατεύουν αξιόπιστα σε συνθήκες υψηλού διατμητικού φορτίου. Δύσκολο να φυγοκεντρηθεί.

W-7200: Chain Lub Extreme 24x200ml ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Μπλε πλήρως συνθετικό γράσο υψηλής θερμοκρασίας, ενισχυμένο με τεχνολογία CeraMol, παρουσιάζει εξαιρετικές ιδιότητες χαμηλής και υψηλής θερμοκρασίας, για αλυσίδες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, που κινούνται γρήγορα. Το σχηματισμένο μαλακό στρώμα μη κολλώδους λίπους προσκολλάται σφιχτά στο σημείο επαφής, μειώνει την τριβή των εξαρτημάτων και προστατεύει από τη βρωμιά, την είσοδο νερού, το χειμώνα αποτρέπει την κατάψυξη του συνδέσμου αλυσίδας.Εγγυάται μακροχρόνια λίπανση και προστασία.